Bir Demet Tiyatro 41. Bölüm Kelami Beyin Kızı Şebnem 1

Bir Demet Tiyatro 41. Bölüm Kelami Beyin Kızı Şebnem 1
BKM Kanalına Abone Olun: http://goo.gl/rq6Yql

Türkiye’nin ilk seyircili sitcomu olan Bir Demet Tiyatro’da orta sınıf bir işçi ailesinin yaşadıkları, ailenin 30 yaşlarındaki işsiz ve bıçkın oğlu Mükremin, sivri dilli ve zeki kız kardeşi Lütfiye, fantezileriyle oduncunun karısı Feriştah gibi karakterler aracılığıyla izleyiciye aktarılır.

Oyuncular:
Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Zerrin Sümer, Erdoğan Dikmen, Bican Günalan, Altan Erkekli, Serhat Özcan, Aydın Tolan, Gürdal Tosun, Erdal Tosun, Neslihan Yeldan, Pelin Körmükçü, Olgun Şimşek, Binnur Kaya, Sinan Bengier, Ayberk Atilla, Salih Kalyon, Volkan Saraçoğlu, Can Kahraman, Caner Alkaya, Engin Günaydın, Celal Tak, Şebnem Sönmez, Deniz Özerman, Figen Evren, Vural Çelik, Emine Şans Umar, Melik Fırat Erdoğan, David Can Umar, Özge Özberk, Settar Tanrıöğen, Işık Düzen.

Yönetmen:
Sevgi Birsel

Yazarlar:
Yılmaz Erdoğan



Etiketler: Bir Demet Tiyatro 41. Bölüm Kelami Beyin Kızı Şebnem 1 izle, Bir Demet Tiyatro 41. Bölüm Kelami Beyin Kızı Şebnem 1 seyret , Bir Demet Tiyatro 41. Bölüm Kelami Beyin Kızı Şebnem 1 hakkında , Bir Demet Tiyatro 41. Bölüm Kelami Beyin Kızı Şebnem 1 video , Bir Demet Tiyatro 41. Bölüm Kelami Beyin Kızı Şebnem 1 videosu , Bir Demet Tiyatro 41. Bölüm Kelami Beyin Kızı Şebnem 1 bilgi


Hemen Facebook'ta Paylaş
Share On Facebook ! Bir Demet Tiyatro 41. Bölüm Kelami Beyin Kızı Şebnem 1 Tweet This ! (Click On It For Url Shortening) Share On Friend Feed ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On StumbleUpon !

Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.